Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - az Avatar eredeti verzióját sikerült lenyomni, jöhet az újrázások csatája

|

Már csak az Avatar: Special Edition számait kellene felülmúlnia a Marvel filmjének.

Hirdetés

Sokan felháborodottan ragadtak billentyűzetet, mikor arról olvastak, hogy a Marvel elvileg egy második körre is moziba küldi a Bosszúállók: Végjátékot, immár pár extra jelenettel kibővítve. Nyilván ennek a húzásnak az a célja, hogy adjanak egy újabb löketet az egyre jobban csökkenő mozis bevételeknek, és sikerüljön a trónfosztás, azaz világszinten lenyomja a film az eddigi rekordert, vagyis az Avatart. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ugyanezt az Avatarral is eljátszották, miután nagyjából nyolc hónapon át vetítették a James Cameron filmjét, vártak két hetet, majd jött a pár perccel kibővített Avatar: Special Edition, amelynek bevételeit hozzácsapták az eredeti filméhez. 

Hirdetés

Mindez azért is különösen fontos, mert ha csak és kizárólag az eredeti verziók teljesítményét nézzük, akkor épp most hagyta le a Végjáték az Avatart. Az Avatar eredeti mozis változata ugyanis egészen pontosan 2 749 064 328 dollárt termelt, a Marvel filmje pedig jelenleg 2 749 603 966 dollárt hozott a konyhára. James Cameron film filmje persze később ismét a mozikba került bővített és eredeti verzióban is, ezek pedig újabb 38 millió dollárral tolták meg a bevételi számokat. Most pedig az a bűvös 38 millió az, amit még ki kellene termelnie a Végjátéknak, illetve annak kibővített verziójának. 

Persze, ha az inflációt is beleszámoljuk, akkor továbbra sem karcolgatja a Bosszúállók: Végjáték az Avatar számait. Szerintetek végül sikerül Vasemberéknek beelőznie Pandora kék népét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)