Hirdetés

Hamarosan tényleg a Bosszúállók: Végjáték lesz minden idők legtöbb bevételét hozó filmje

|

A szuperhősős mozinak végre valóban sikerül legyűrnie a 2009-es Avatart, legalábbis erre utalnak a pénzügyi előrejelzések.

Hirdetés

James Cameron 2009-es sci-fije, az Avatar egy évtizedig uralta a bevételi listát, hiszen összesen 2,7897 milliárd dollárt termelt világszerte, ami egészen elképesztő teljesítmény. Viszont már egy ideje számítani lehetett arra, hogy a legújabb Bosszúállók mozi le fogja taszítani az első helyről, és úgy tűnik, ez nemsokára be is következik.

Hirdetés

Július 20-án, szombaton a Bosszúállók: Végjáték elérte a 2,7892 milliárdos határt, és a Disney nemrég bejelentette, hogy a hétvégén vásárolt jegyek beszámítása után bőven meglesz az Avatar rekordjának átlépéséhez szükséges 500 ezer dollár. Ezzel pedig a szuperhősős kaland lesz a filmtörténelem legnagyobb bevételét magáénak tudó alkotás - persze az inflációt nem számítva jön csak össze ez a lista, egyébként toronymagasan az Elfújta a szél vezet.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy ehhez az eredményhez szükség volt arra is, hogy kicsit kibővítve újból a mozikba küldje a Disney a filmet, ugyanakkor korábban az Avatar is megkapta a saját újrakiadását, szóval úgy-ahogy fair verseny volt ez a két alkotás között. A Disney pedig mindenképp örülhet, hiszen immár mindkét filmet a gigavállalat birtokolja.

Ti beültetek a Bosszúállók: Végjáték bővített változatára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)