Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - már az amerikai bemutató előtt felkerült a bevételi toplistára

|

Ennek fényében tényleg a világon minden rekordot megdönthet majd a Végjáték.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban csak pénteken mutatták be a Bosszúállók: Végjátékot, így egyelőre még nem kaptunk hivatalos adatokat arról, hogy ott milyen számokat tudott hozni a film. Világszinten viszont már befutottak bevételi adatok; a Box Office Mojo információi szerint a Végjáték máris 2019 legnagyobb bevételt termelő filmjeinek top 10-es listáján szerepel. 

Hirdetés

Jelenleg a toplista 7. helyén csücsül a film 305 millió dollárral, aminek több mint felét a kínai mozikban fizették ki a nézők - itt szerdán mutatták be a Végjátékot. Dél-Koreában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Olaszországban is 10 millió dollár feletti nyitást sikerült produkálni a Marvel hőseinek, ezekhez a számokhoz pedig hamarosan csatlakoznak majd az amerikai bevételek. Jelenleg az 1 milliárd dollár felett járó Marvel Kapitány 2019 legjobban teljesítő filmje, de valószínűleg nem kell sok idő ahhoz, hogy a Végjáték átvegye tőle ezt a pozíciót. 

Szerintetek végül hány millió vagy milliárd dollárnál fog megállni a számláló? A Bosszúállók: Végtelen háborúnak ugyebár kicsivel több mint 2 milliárd jött össze. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)