Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - újabb mérföldkőhöz érkeztek a bevételek

|

Ez lett a második film, ami 800 millió felett termelt az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Hétről hétre dönti a rekordokat a Bosszúállók: Végjáték, bár a legújabb becslések szerint már egyáltalán nem biztos, hogy ez elég lesz a trónfosztáshoz, elvégre világszinten még mindig kicsivel több mint 100 millió dollárral vezet az Avatar. James Cameron filmje összesen 2,788 milliárd dollárt szedett össze anno, a Végjáték pedig "csak" 2,682 milliárdnál jár. Ennek ellenére ismét van miért örülnie a Marvel Studios fejeseinek. 

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték ugyanis az Egyesült Államokban átlépte a 800 millió dolláros bevételt, egészen pontosan 803,6 milliónál tart jelenleg. Ezidáig ez a teljesítmény egyetlenegy mozinak sikerült: a 2015-ben bemutatott Star Wars: Az ébredő Erő az USA-ban összesen 936,7 millió dollárt termelt. Ettől az összegtől persze azért még eléggé messze van a Végjáték, és több mint valószínű, hogy nem is sikerül majd túlszárnyalnia a hetedik Csillagok háborúja-film számait (elvégre a bevételek minden héten rohamosan esnek), de azért az ezüst is nagyon szépen csillog. 

Szerintetek elégedettel lehetnek a Végjáték alkotói, vagy ennél is jobban kellett volna szerepelnie a filmnek a kasszáknál? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)