Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - mindössze 11 nap kellett az újabb rekordhoz

|

Ezzel hivatalosan is a Végtelen háború lett az a film, ami a leggyorsabban lépte át a bűvös, egymilliárd dolláros határt.

Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború úgy zsebeli be a rekordokot, mint Thanos a Végtelen Köveket, így egyáltalán nem meglepő, hogy ismét a Marvel legújabb mozijának bevételeiről számolhatunk be.

Hirdetés

Miután a film elnyerte a "Legjobb nyitóhétvége" címet, meg sem állt a "Leggyorsabban elért egymilliárd dollár" kitüntető titulusig. Ezt a pozíciót egyébként ismét egy Star Wars filmtől nyerte el, hiszen Az ébredő Erő tartotta eddig a rekordot a maga 12 napjával. 

Továbbra is hatalmas bevételre számíthatnak a Disney-nél, mert az egyik legnagyobb piacon még be se mutatták a filmet, ugyanis Kínában május 11-én kerül a mozikba legújabb Marvel mozi. Ennek fényében még szebb teljesítmény a 11 napos rekord. Bár a Fekete Párduc nem jött be annyira az ország lakóinak, de borítékolható, hogy a Végtelen háború nem fog elhasalni a kasszáknál és a kínai mozilátogatók is alaposan hozzájárulnak a film bevételi rekordjaihoz.

Ti láttátok már a Bosszúállók: Végtelen háborút? Ha igen, akkor mindenképpen csatlakozzatok spoileres kibeszélőnkhöz

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)