Hirdetés

Itthon is tarol a Bosszúállók: Végtelen háború

|

Ahogy a világ szinte minden pontján, nálunk is megrohamozták a mozikat a Marvel-rajongók.

Hirdetés

A legfrissebb bevételi adatok alapján a Bosszúállók: Végtelen háború már 282 millió dollárnál jár az Egyesült Államokban, világszinten pedig túllépte a 725 millió dollárt is. A siker vitathatatlan, a jelek szerint pedig Magyarországon sem más a helyzet, az itthoni mozikban is teljes erővel dübörög a Marvel hőseinek új kalandja.

Hirdetés

Múlt vasárnapig, vagyis a film premierjét követő első hétvégén 316,8 millió forintot termelt idehaza a Végtelen háború, ez pedig azt jelenti, hogy Magyarországon minden idők harmadik legnagyobb nyitását produkálta az új Marvel mozi, csak a két utolsó számozott Star Wars film, Az utolsó Jedik és Az ébredő Erő áll előtte a ranglistán. Az eladott jegyek számának tekintetében is szép mutatókkal rendelkezik a harmadik Bosszúállók epizód: a hétvégén 204 408 néző látta a filmet (ami közel 50 ezerrel több, mint amire az előző rész, vagyis az Ultron kora képes volt), a mai napon pedig már a 300 000. jegyet adják ki a mozipénztárakban.

Amennyiben már ti is láttátok a Bosszúállók: Végtelen háborút, akkor csatlakozzatok spoileres kibeszélőnkhöz, ahol tabuk nélkül vesézzük ki azt a filmet, amelyet 10 éven át készített elő a Marvel Studios.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)