Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - 500 millió dolláros bevételt is hozhat a nyitóhét

|

A hivatalos premierre a világ legtöbb részén még várni kell, de egyes előrejelzések alapján hatalmasat kaszálhat a Marvel Studios legújabb filmje.

Hirdetés

A filmvilágban jelenleg szinte minden a Bosszúállók: Végtelen háborúról szól, de úgy tűnik, nem alaptalan a filmet körülvevő hype.

Hirdetés

Nálunk a hivatalos premierre holnap, az Egyesült Államokban viszont csak pénteken kerül sor. A piaci elemzők szerint várhatóan 216 és 235 millió dollár közötti bevételt hozhat a film az USA-ban a nyitóhétvégén, de akár a 275 milliós határt is átlépheti, amellyel megdöntené a máig csúcstartó Bosszúállók 207,4 milliós rekordját.

A nemzetközi piacon szintén hasonló összegre, nagyjából 260-275 millió dolláros bevételre számítanak, így akár az sem lenne meglepő, ha világszinten 500 millió bevétellel nyitna a Végtelen háború. Elég szép eredmény lenne, ami feltenné a koronát a Marvel Cinematic Universe 10 éves történelmére.

Egyesek szerint még az is előfordulhat, hogy a jelenlegi rekorder Az ébredő Erő 247,9 milliós nyitását is megugorhatja a Végtelen háború.

Mit gondoltok, megcsípheti a bevételi rekordokat a legújabb Bosszúállók mozi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)