Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - már most rekordokat dönt a film

|

Még csak nemrég jelent meg az MCU legújabb darabja, máris óriási eredményeket ért el több régióban is.

Hirdetés

Végre megérkezett a mozikba a Bosszúállók: Végtelen háború, amit világszerte rengetegen vártak már, és az elemzők is remek teljesítményt jósoltak a filmnek. Meg is érkeztek a legelső adatok, amelyek alapján kijelenthető, hogy több országban is rekordot döntöttek a szuperhősök. Nem túl meglepő módon.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy 21 nemzetközi piacon összesen 39 millió dollárnyi bevételt termelt eddig a film, és ez csak az első nap eredménye. Mindenhol a listák élére tört a szuperhősös kaland, de például Dél-Koreában, Thaiföldön, és a Fülöp-szigeteken is minden idők legjobb rajtját produkálta a film. Franciaországban pedig ez lett a Marvel filmes univerzumának legjobban nyitó darabja.

Ti láttátok már a filmet? Ha nem, mikor mentek megnézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)