Hirdetés

BREAKING: Feltehetően túszul ejtették a Ubisoft Montréal alkalmazottait

|

A részletek még nem ismertek, de a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki ahhoz az irodaházhoz, ahol a Ubisoft Montréal stúdiója is van.

Hirdetés

Jelentések szerint több tucat embert ejtettek túszul abban az irodaházban, ahol a napokban az Assassin's Creed Valhallát kiadó Ubisoft Montréal irodája is található. Helikopteres felvételeken az látszik, hogy többen állnak a tetőn, és el van barikádozva a lejárat ajtaja egy asztallal.

A rendőrség egyelőre annyit árult el, hogy rablásról kaptak bejelentést a környéken, és még nyomozzák, hogy mi a helyzet. Videók alapján állig beöltözött fegyveresek is a helyszínen vannak.

Hirdetés

Eric Pope, a Hyperscape vezető közösségi menedzsere azt írta, az ő csapata van a tetőn, és egyikükkel telefonált, amikor a telefon túlsó oldalán lévő kollégájának sietve menekülnie kellett. Egyelőre ő sem tud többet, otthonról dolgozik.

Egyéb jelentések arról szólnak, hogy emberek feltett kezekkel szaladtak ki az irodaházból.

Amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük a cikket, addig is reméljük, senkinek nem esik bántódása.

Frissítés 21:50: A montréali rendőrség tweetben közölte, hogy nem találtak aktív fenyegetést, és megkezdték az épület kiűrítését. Feltehetően téves riasztás volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)