Hirdetés

Csak egy új játék nem tudott a top 10-be jutni a múlt héten

|

Az Anthemet viszont senki sem taszította le az első helyről a brit játékeladási listán.

Hirdetés

Úgy tűnik, a játékosokat nem tántorítják el társaik panaszai és a kritikusok írásai, továbbra is veszik az Anthemet. Igaz, ezúttal 71%-kal kevesebb példány talált új gazdára, mint a megjelenés hetében, és semmi olyan újdonság nem érkezett, aminél felmerülhetet, hogy letaszíthatja vezető pozíciójából.

Hirdetés

A FIFA 19 és a Far Cry: New Dawn helycserével a második és harmadik helyet szerezték meg, a negyedikre pedig a The LEGO Movie 2 Videogame futott be, megelőzve a Red Dead Redemption 2-t és a DiRT Rally 2.0-t. A Trials Rising: Gold Edition a tizedik lett, és érdekes módon nagyjából ugyanannyi fogyott belőle minden platformon, amire a dobozos kiadás elérhető volt: a vásárlók 39 százaléka PS4-es, 33 százaléka Xbox One-os, 28 százaléka a switches kiadásból vitt.

A pénteken megjelent Dead or Alive 6-nak mindössze a 21. helyet sikerült megcsípnie, 2012-es elődjéhez képest feleannyit se vittek belőle, amiben valamilyen szinten persze a digitális értékesítés előretörése is szerepet játszhat.

Alant a top 10, itt pedig megtaláljátok a top 40-et.

1. Anthem
2. FIFA 19
3. Far Cry New Dawn
4. The LEGO Movie 2 Videogame
5. Red Dead Redemption 2
6. DiRT Rally 2.0
7. Metro Exodus
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Super Smash Bros. Ultimate
10. Trials Rising: Gold Edition

Ti vettetek valamit a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)