Hirdetés

A FIFA 20 ismét az élre tört, de a Mario Kart is erős hetet zárt

|

A Nintendo még mindig dominánsan képviselteti magát a brit játékeladási toplistán, de a Black Friday akciós Xbox csomagjaihoz járó játékok szintén tartják magukat.

Hirdetés

Az előző heti eladásokat erősen befolyásolták a Black Firday akciók, így például az igen brutálisan leárazott Xbox csomagokhoz járó játékok is képviseltették magukat a listán. A mezőny kissé normalizálódni látszik, de még mindig érezni a kedvezmények hatását. 

Hirdetés

A FIFA 20 ismét az élre tört, ezzel maga mögé utasítva a még mindig elképesztően sikeres Call of Duty: Modern Warfare-t. A Nintendónak sincs oka panaszkodni, hiszen a lista tíz helyéből négyet ők foglalnak el, így a Mario Kart 8 Deluxe a dobogóra tört, de ötödik helyen a Pokémon Sword, hetediken a Luigis's Mansion 3, tizediken pedig a Pokémon Shield található. Az akciós all-digital Xboxokhoz járó Sea of Thieves és Minecraft még ezen a héten is jól teljesített, így a nyolcadik és kilencedik helyet be is zsebelték.  A teljes lista így néz ki:

  1. FIFA 20 
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Star Wars Jedi: Fallen Order
  5. Pokémon Sword
  6. Just Dance 2020
  7. Luigi's Mansion 3
  8. Sea of Thieves
  9. Minecraft: Xbox Edition
  10. Pokémon Shield

Ti gazdagítottátok valamivel a játékgyűjteményt az elmúlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)