Hirdetés

Az év legjobban nyitó autós címe lett a Gran Turismo Sport

|

Az autósportokat kedvelő briteknél jobb első heti eladásokat produkált a Gran Turismo Sport, mint a Project CARS 2, vagy a Forza Motorsport 7.

Hirdetés

Mind a Project CARS 2, mind a Forza Motorsport 7 eladásai csökkentek az előző részekhez képest, legalábbis ami a brit bolti adatokat összesítő Chart-Track toplistáját illeti, viszont a múlt héten debütált Gran Turismo Sport javítani tudott a GT 6 2013-as rajtján. Így a heti brit eladási toplistán sikerült is megszereznie az első helyet.

Hirdetés

Ezzel sikerült lenyomnia a szigetországban (is) slégerterméknek számító FIFA 18-at a második helyre, ami mögött a szintén frissen megjelenő South Park: The Fractured But Whole és a WWE 2K18 végzett. A Ubisoft San Francisco feldolgozása egyébként egy árnyalatnyival elmaradt a 2014-es Sitck of Truth nyitányától, pedig a brit dobozos eladások általánosságban tizenegy százalékkal élénkültek a tavalyi évhez képest. Az e heti eredmények egyébként rámutatnak a megjelenés hetének fontosságára is, a múlt héten debütált Middle-earth: Shadow of War 74, a The Evil Within 2 pedig 56 százalékos visszaesést produkált a következő hét napban. Alább láthatjátok, hogyan alakult a top 10, a Chart-Track teljes, negyvenes listáját pedig itt találjátok.

1. Gran Turismo Sport
2. FIFA 18
3. South Park: The Fractured But Whole
4. WWE 2K18
5. Middle-earth: Shadow of War
6. The Evil Within 2
7. Destiny 2
8. Grand Theft Auto V
9. Forza Motorsport 7
10. Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)