Hirdetés

Rekordot döntött a Super Smash Bros. Ultimate, nem fogyott rosszul a Just Cause 4 sem a briteknél

|

Soha nem volt még náluk switches játék olyan kelendő, mint a pénteken megjelent új Smash.

Hirdetés

Nem mintha valaha kérdés lett volna, hogy sikert arat-e a Super Smash Bros. Ultimate, de örülünk, hogy a játék a várakozásnak megfelelően teljesít. Abszolút megérdemli.

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban a Nintendo újdonsága vezeti a múltheti eladási listát, 82%-kal több fogyott belőle, mint a Wii U-s és 3DS-es Super Smash Bros.-ból együtt azok indulásakor. Lenyomta a Wii-s Super Smash Bros. Brawlt is 62%-kal - és most csak dobozos eladásokról beszélünk, a digitálisakat a GfK egyelőre továbbra sem méri. 

A hét másik újdonsága, a Just Cause 4 a 6. helyet szerezte meg, ami nem a legjobb, viszont láttunk már rosszabb startot idén, például egy hete a Darksiders III-tól. 82%-kal kevesebb kelt el belőle dobozosan, mint a Just Cause 3-ból, viszont az 3 éve jelent meg, amikor a digitális értékesítés még nem tartott ott, ahol most.

A Forza Horizon 4 egy látványos zuhanással az ötödik helyről a tizenhetedikre került, az Assassin's Creed Odyssey a nyolcadikról a tizenhatodikra csúszott. A Top 10 ezúttal így alakult:

1. Super Smash Bros. Ultimate
2. Red Dead Redemption 2
3. FIFA 19
4. Battlefield V
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Just Cause 4
7. Call of Duty: Black Ops 4
8. Spyro Reignited Trilogy
9. Pokemon: Let's Go, Pikachu!
10. Fortnite: Deep Freeze Bundle

A Top 40-et megtaláljátok itt. Kíváncsian várjuk, meddig marad a Smash az élen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)