Hirdetés

A briteknek jobban kell az Animal Crossing, mint a Doom Eternal

|

Legalábbis dobozosan jobban nyitott a Switch-exkluzív New Horizons a multiplatform Doom Eternalnél.

Hirdetés

Várható volt, hogy mint minden Switch-játék, az új Animal Crossing is ad majd munkát a videojátékboltokban dolgozóknak, és valahol arra is számíthattunk, hogy új rekordot fog felállítani. Ugyanakkor az, hogy 3,5-szer annyi fogyott belőle megjelenése hétvégéjén, mint 3DS-es elődjéből, a 2013-as New Leafből, elég durva.

Hirdetés

Ismét csak a dobozos eladásokról kaptunk adatokat, de ezekből az is látszik, hogy soha nem nyitott még Switch-játék olyan jól, mint a New Horizons (amennyiben két külön játékként kezeljük a Pokémon Swordöt és Shieldet). Valószínűleg egyébként a digitális eladások is magasak, pláne most, hogy mindenki otthon marad az új koronavírus miatt.

A Doom Eternal csak a második helyet tudta megszerezni, de ott összesítettben még jobban felé billentheti a mérleget a digitális értékesítés. Ennek első hétvégés dobozos eladásai a 2016-os elődjénél harmadával voltak gyengébbek.

Érdekes módon a Call of Duty: Modern Warfare, a FIFA 20, a Mario Kart 8: Deluxe és gyakorlatilag a top 40 szinte minden játéka esetében megugrott az érdeklődés, csak a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, a Two Point Hospital és a Nioh 2 teljesített gyengébben az eggyel korábbi héthez képest. Valószínűleg mindenki betárazott a ránk váró időszakra. Így alakult a top 10:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Doom: Eternal
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. FIFA 20
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Grand Theft Auto V
  7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  8. Forza Horzion 4
  9. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  10. Red Dead Redemption 2
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)