Hirdetés

Ismét a Call of Duty: Modern Warfare áll a csúcson, de azért a FIFA 20 is dobogós maradt

|

Az Activision legfrissebb lövöldéjének még a Star Wars Jedi: Fallen Ordert is sikerült maga mögé utasítania a múlt héten.

Hirdetés

Menetrendszerűen megérkeztek az UKIE legfrissebb adatai, amelyekből megtudhatjuk, melyek voltak a legkelendőbb videojáték az Egyesült Királyságban az előző héten. Nincsenek túl nagy meglepetések, de azért történtek fontos helycserék.

Hirdetés

A jelek szerint a britek ismét egy kis virtuális lövöldözésre vágytak, ugyanis a legfrissebb eladási lista élén ismét a Call of Duty: Modern Warfare csücsül. Őt követi a Respawn remek játéka, a Star Wars Jedi: Fallen Order, a dobogó harmadik fokán pedig a FIFA 20 áll, ami legutóbb még az első helyen volt. Újdonság még, hogy visszakerült a listába a Tekken 7 és a Project Cars 2, de ezeket leszámítva nem történtek komolyabb előrelépések vagy visszaesések.

Íme a tíz legjobb:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. Star Wars Jedi: Fallen Order
3. FIFA 20
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Luigi's Mansion 3
6. Pokémon Sword
7. Just Dance 2020
8. Mario & Sonic at the Tokyo Olimpic Games
9. Tekken 7
10. Project Cars 2

Ti vásároltatok valamilyen játékot a múlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)