Hirdetés

Világjárvány idején leginkább lövöldözni és focizni szeretnek a britek

|

A koronavírus ellenére elég sok dobozos játék fogyott múlt héten az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt mostanában valószínűleg sokkal kevesebben mennek el kedvenc videojátékos boltjukba, hogy megvegyék a legújabb címeket, ezért is lehet örülni annak, hogy digitálisan is számos helyen megtarthatjuk a bevásárlást. Viszont úgy tűnik, még így sem kell nagyon félteni a dobozos kiadások teljesítményét.

Hirdetés

A GfK adatai alapján több mint 340 ezer dobozos videojáték kelt el a múlt héten az Egyesült Királyságban, ami bizony egyáltalán nem rossz szám, főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy sokan alig merészkednek ki a lakásukból mostanában. A toplistát átböngészve pedig remek képet kaphatunk arról, miféle kalandok pörögnek mostanában a briteknél.

Sikerült például javítania előző helyezésén a Call of Duty: Modern Warfare-nek, ami így felkerült a csúcsra. A második helyen a FIFA 20-at találjuk, ami szintén javítani tudott, hiszen legutóbb még a dobogóra sem került fel. A bronzérmet pedig az egészen friss Animal Crossing: New Horizons kapta meg. Szerepel még a listán a szintén új Doom Eternal, a már nem túl friss Forza Horizon 4, de megtalálhatjuk még rajta a Grand Theft Auto V-öt is, aminek stabilan sikerült megtartania most is a legutóbbi helyezését.

Íme a tíz dobozos játék, ami a legjobban fogyott a március 28-án véget ért héten:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. FIFA 20
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Doom Eternal
5. Forza Horizon 4
6. Grand Theft Auto V
7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
8. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
9. Spyro Reignited Trilogy
10. Red Dead Redemption 2

Ti vettetek mostanában valamilyen dobozos játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)