Hirdetés

Nem startolt jól a Darksiders III a briteknél

|

Nem hogy a top 10-et, a top 40-et is alig tudta elérni.

Hirdetés

Ha a tizedik hely környékén nyit egy játék a brit játékeladási toplistán, arra már biztonsággal lehet mondani, hogy nem volt iránta túl nagy az érdeklődés. 

Hirdetés

A Darksiders III dobozos változata viszont a harminckettedik lett, ami eléggé rosszat sejttet, valószínűleg digitálisan sem pörgött igazán. A héten az első maradt a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 helyet cserélt a Call of Duty: Black Ops 4-gyel a második és harmadik helyen, a Battlefield V és a Forza Horizon 4 megőrizték pozíciójukat, a top 10 többi játéka pedig javított a múlt héthez képest. A Hitman 2 megjelenésének hetében a 10. volt, most a 33. helyen áll. 

Top 10 alább, top 40 itt.

1. FIFA 19
2. Red Dead Redemption 2
3.Call of Duty: Black Ops 4
4. Battlefield V
5. Forza Horizon 4
6. Spyro Reignited Trilogy
7. Pokémon: Let's Go, Pikachu!
8. Assassin's Creed Odyssey
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Fortnite: Deep Freeze Bundle

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)