Hirdetés

A Devil May Cry 5 egyből a brit eladási lista élére került

|

A másik múlt héten startoló játéknak, a Left Alive-nak viszont éppen csak sikerült beküzdenie magát a top 40-be.

Hirdetés

Idén már a második Capcom játék landol a brit eladási listák elején, hiszen a Resident Evil 2 után most a Devil May Cry 5-nek is sikerült bezsebelnie a legjobban fogyó játék címét a szigetországban.

Hirdetés

A pokolfajzatok után a vadnyugatra voltak a legtöbben kíváncsiak a múlt héten, noha a Red Dead Redemption 2-ből mindössze 3%-kal fogyott több, mint a korábbi héten. A Mario Kart 8: Deluxe a nyolcadik helyről a felugrott a dobogó harmadik helyére és csak mögötte kocog az előző két hétben első helyen záró Anthem, aminek 62%-kal estek vissza az eladásai.

Noha a Left Alive-nak majd egy teljes hete volt feltornásznia az eladásokat - hiszen kedden jelent meg -, alig fért be a top 40-be (39. helyen zárt), aminek lehet az oka az is, hogy Japánban már február vége óta játszható, az ottani közönség pedig finoman szólva sem volt elragadtatva tőle.

Íme a top 10:

1. Devil May Cry 5
2. Red Dead Redemption 2
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Anthem
5. FIFA 19
6. Far Cry: New Dawn
7. The LEGO Movie 2: Videogame
8. Super Smash Bros Ultimate
9. Metro Exodus
10. Grand Theft Auto V

Ti beruháztatok valamelyikre a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)