Hirdetés

Nyilván továbbra is vezeti az eladási listát a FIFA 20, de előkelő helyen debütált az új GRID is

|

A briteknél még mindig a foci a csúcs, és ezen még a Codemasters autóversenyzős címe sem tudott változtatni.

Hirdetés

Ismét befutottak a legfrissebb, brit játékeladási adatok, és ugyan történtek kisebb-nagyobb változások a múltkori adatokhoz képest, több olyan játék is akadt, aminek sikerült megtartania pozícióját, vagy még javítani is tudott rajta. Illetve az sem kérdés, melyik játék vezeti a listát.

Hirdetés

A múlt heti adatok alapján továbbra is a FIFA 20 a legnépszerűbb a briteknél, és a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointnak is sikerült megőriznie a második helyet. A bronzérem ezúttal a Mario Kart 8 Deluxe-é, ami a hetedik helyről tudta felküzdeni magát a dobogóra. Őt követi a negyedik lépcsőfokon a Gears 5, a nemrég megjelent GRID teljesítménye pedig az ötödik helyezéshez volt elég. A Borderlands 3 viszont eléggé visszaesett, ugyanis legutóbb harmadik volt, most pedig már csak a nyolcadik pozícióra tudott becsusszanni.

Íme a friss top 10-es lista:

1. FIFA 20
2. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Gears 5
5. GRID
6. Minecraft
7. The Legend of Zelda: Link's Awakening
8. Borderlands 3
9. Grand Theft Auto V
10. Sea of Thieves

Ti mivel játszotok mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)