Hirdetés

A FIFA 20 még mindig tartja magát eladásokban, de néhány régi kedvenc iránt is megújult a kereslet

|

Az ünnepek után valószínűleg legtöbben kíméljük a pénztárcánkat, ennek ellenére a FIFA 20 és a Modern Warfare még mindig szépen fogy.

Hirdetés

Karácsonykor biztosan sokan találtak videojátékot a fa alatt, ami meg is látszott a kiemelkedő játékeladásokban. Valószínűleg a legtöbben még a téli szünetben megkezdett kalandokat próbáljuk befejezni, de vannak, akik már most újabb kihívásokra vágynak. A FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare letaszíthatatlannak tűnik a dobogó első két fokáról, múlt héten éppen a focit választották többen. 

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Oder még mindig szépen teljesít, így ezúttal Cal Kestisnek jár a bronzérem. A múltheti Brit eladások szerint sokan elkezdtek régebbi címeket lehúzni a bakancslistájukról: valószínűleg senki nem lepődik meg, hogy a GTA V ismét felkerült a listára, azonban ezúttal a Tekken 7, a Project Cars 2 és a Super Mario Odyssey is csatlakozott hozzá. 

A teljes toplista így alakult:

1. FIFA 20
2. Call of Duty: Modern Warfare
3. Star Wars Jedi: Fallen Order
4. Tekken 7
5. Project Cars 2
6. Grand Theft Auto V
7. Super Mario Odyssey
8. Luigi's Mansion 3
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Borderlands 3

Ti mivel játszotok így az ünnepek után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)