Hirdetés

A britek továbbra is rettegni szeretnek a legjobban

|

A Resident Evil VII: Biohazard eladásai továbbra sem alakulnak rosszul, az Egyesült Királyságban nem csúszott le az első helyről a horrorszéria újragondolt epizódja.

Hirdetés

Ugyan a Capcom befektetői és a pénzpiac kicsit jobb rajtot vártak a Resident Evil VII: Biohazardtól, a nemrég kiadott epizód csupán az elődökhöz képest jelenthet csalódást. A GfK brit játékeladási toplistáján ugyanis a megjelenése utáni második héten sem talált legyőzőre a horrorjáték.

A második helyen ismét a nemrég rekordot döntő Grand Theft Auto V található, amihez hasonló csúcsot egyébként nemsokára az új Resi is elérhet. Ha sikerül zsinórban három (azaz még egy) hétig megtartania az első helyét, a Capcom sorozatának ebből a szempontból legjobban teljesítő része lehet, holtversenyben a Resident Evil 3-mal. Na de ne szaladjunk ennyire előre, hanem beszéljünk az aktuális toplistáról, aminek a negyedik helyén debütált a dobozosan is megjelent Hitman első évada, a Call of Duty: Infinite Warfare pedig megtartotta ötödik helyét, de több példányban kelt el a PS4-en nemrég landolt DLC miatt.

Egy frissítés okán egyébként legtöbbet a Titanfall 2 lépett előre, ami a Live Fire frissítésnek hála a harmincnegyedikről a tizennyolcadik helyre jött fel. A top 20 további helyezettjei így alakultak:

1. Resident Evil 7: Biohazard
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 17
4. Hitman: The Complete First Season
5. Call of Duty: Infinite Warfare
6. Rocket League
7. Battlefield 1
8. Final Fantasy XV
9. WWE 2K17
10. Mafia III
11. Overwatch
12. Watch Dogs 2
13. Minecraft: Xbox Edition
14. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
15. LEGO Star Wars: The Force Awakens
16. Pokémon Sun
17. Steep
18. Titanfall 2
19. Pokémon Moon
20. Poochy & Yoshi's Woolly World

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)