Hirdetés

Nagyot zuhant a Rage 2 iránti érdeklődés, a Team Sonic Racing az élen

|

A Bethesda játékát 73%-kal kevesebben vitték haza, mint a múlt héten, ellenben az új Sonic versenyjáték nagyon jól nyitott a briteknél.

Hirdetés

Dobozosan már nagyon kevés játékból fogy a megjelenésének hetében annyi, hogy túlszárnyalja elődjének startját. Ennek egyik oka az, hogy egyre nagyobb mértékben vásárolnak a játékosok digitálisan.

Hirdetés

A Team Sonic Racing viszont egyenesen megduplázta a 2012-es Sonic & All-Stars Racing Transformed számait. A GfK közleménye szerint a PlayStation 4-es változatból fogyott a legtöbb, de csak nem sokkal előzte be a switcheset. A hét egy másik újdonsága, az Everybody's Golf VR a 22. helyen nyitott, az Assassin's Creed III Remastered pedig a switches kiadás megjelenésének köszönhetően a 15. pozícióig ugrott fel. A Rage 2 a negyedik helyre zuhant, mert 73%-kal kevesebben érdeklődtek iránta, mint egy héttel korábban, amikor még vezetni tudta a listát. A Metro Exodus visszatért a top 20-ba a 16. helyen, a Just Cause 4 pedig a 21. helyre küzdötte fel magát.

Így alakult a múltheti top 10:

1. Team Sonic Racing
2. Days Gone
3. FIFA 19
4. Rage 2
5. Red Dead Redemption 2
6. Tom Clancy's The Division 2
7. Mortal Kombat 11
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Grand Theft Auto V
10. Forza Horizon 4

Ti vettetek valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)