Hirdetés

Hatalmas siker a The Witcher 3 Nintendo Switch kiadása, de a brit eladási toplisták éllovasát így sem szorongatta meg

|

A CDPR játéka újból az első 10 helyezett között, jól debütált a Ring Fit Adventure is.

Hirdetés

A FIFA 20 továbbra is kirobbanthatatlan az összesített brit játékeladási lista éléről a GfK/UKIE adatai alapján, viszont az előző héthez képest mögötte jó sok mozgás történt.

Hirdetés

A The Witcher 3 eladásai a Nintendo Switch kiadásnak köszönhetően ugyanis 999%-kal megnőttek, így az október 19-cel záródó hetet a toplista negyedik helyén zárta a játék. Nem meglepő módon az eladások 96%-át jelenti a Switch verzió. Jól debütált a Switch-exkluzív fitness-játék, a Ring Fit Adventure is, a Ghost Recon Breakpoint pedig helyet cserélt a Mario Kart 8 Deluxe-szal a dobogós helyeken.

Íme az elmúlt héten legtöbbet fogyó játékok.

1. FIFA 20
2. Mario Kart 8 Deluxe
3. Ghost Recon Breakpoint
4. The Witcher 3
5. Ring Fit Adventure
6. Minecraft (Switch Edition)
7. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
8. The Legend of Zelda: Link's Awakening
9. Grand Theft Auto 5
10. Borderlands 3

Szerintetek még meddig uralhatja a piacot a FIFA 20, elég népszerű lesz vajon az új Modern Warfare, hogy a csúcsra kerüljön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)