Hirdetés

A Dreams és a Yakuza-gyűjtemény is a top 10-ben nyitott

|

A Sony játékkészítő játéka annak ellenére is jól tudott startolni dobozosan a briteknél, hogy korai hozzáféréssel már régóta elérhető.

Hirdetés

Továbbra is nyilvánvaló, hogy március közepéig semmi nem fenyegeti a FIFA 20 és a Modern Warfare kettősét, melyek a múlthéthez képest változatlan sorrendben állnak a brit dobozos játékeladási toplista élén. Mögöttük sem volt nagy mozgolódás, viszont két újdonság is bekerült a legkelendőbb tíz játék közé debütálása hetében.

Hirdetés

Az egyik a harmadik helyre befutó Yakuza Remastered Collection, mely a Yakuza 3, 4 és 5 játékok PS4-es változatait foglalja egybe. A harmadik és negyedik rész digitálisan kapható volt már, de az ötödik február 11-én vált elérhetővé, így lett teljes a csomag. 

A másik a PS4-es játékkészítő játék, a Dreams, mely a nyolcadik helyet szerezte meg, ami a körülményekhez képest (erősen rétegjáték, kapható volt már korai hozzáféréssel tavaly április óta) különösen szép eredmény.

A Darksiders Genesis konzolos változatai a 11. helyre érkeztek (az eladott példányok 51%-a PS4-es, 28%-a switches és 21%-a Xbox One-os volt), a Street Fighter V Champion Edition pedig épphogy bejutott a top 40-be; a 37. pozícióban tudott nyitni. Azok után, hogy ez már messze nem az első kiadás, meglepő, hogy egyáltalán ennyi érdeklődőt be tudott vonzani.

A múlthéten debütált Zombie Army 4 a nyolcadikról a huszonnegyedik helyre esett, a készletfeltöltés miatt az utóbbi hetekben ismét népszerű Ring Fit Adventure pedig a negyedikről a harmincadikra.

Így alakult végül a top 10:

1. FIFA 20
2. Call of Duty: Modern Warfare
3. Yakuza: Remastered Collection
4. Star Wars Jedi: Fallen Order
5. Grand Theft Auto V
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Minecraft
8. Dreams
9. Luigi's Mansion 3
10. NBA 2K20

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)