Hirdetés

A Sekirót és a The Division 2-t is lenyomta a Yoshi's Crafted World

|

A múlt héten megjelent új Nintendo játék az első helyen nyitott az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

A brit játékeladási toplista top 10-ében mindig van egy, de inkább több Nintendo játék. A Mario Kart 8 Deluxe eltüntethetetlen, és várhatóan a Yoshi's Crafted World is marad most néhány hétig.

Hirdetés

A Nintendo új játéka ugyanakkor mindössze 63 eladott példánnyal előzte meg a második helyen álló The Division 2-t, mely március 15. óta van a boltok polcain. A Sekiro: Shadows Die Twice a harmadik helyre lépett vissza. A top 10-ben még egy újdonság, az Assassin's Creed III: Remastered szerepel, míg a héten debütáló Generation Zero a 19., a The Walking Dead: The Final Season a 23., az Outward pedig a 24. helyet szerezte meg. Ezek ismét csak a dobozos eladások, a digitális értékesítésről továbbra sem tudunk semmit.

A top 10 alább látható, míg a top 40 ezen az oldalon tekinthető meg.

1. Yoshi's Crafted World
2. Tom Clancy's The Division 2
3. Sekiro: Shadows Die Twice
4. FIFA 19
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Far Cry New Dawn
7. Red Dead Redemption 2
8. The Lego Movie 2 Videogame
9. Assassin's Creed III Remastered
10. Forza Horizon 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)