Hirdetés

Crash még mindig a toplisták csúcsán pörög

|

Már két hónapja kirobbanthatatlan az első helyről a Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy a brit játékeladási listán, az élmezőnybe pedig csak a legújabb World of Warcraft kiegészítő tudott beférkőzni.

Hirdetés

A World of Warcraft: Battle for Azeroth kiválóan nyitott a brit piacon, de ezen kívül nem sok mozgás történt a toplistán.  Amíg a FIFA 19 pedig nem jelenik meg, a Madden NFL 19 képviseli sportjátékokat, kedvenc bandikutunk pedig továbbra is nyerő.

Hirdetés

Öt hét után a LEGO The Incredibles-t letaszították a második helyről, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild pedig újra felkúszott a legjobban fogyó tíz játék közé. Íme a brit játékeladási lista élmezőnye (augusztus 18-i adatok alapján, a dobozos kiadásokat számolva):

1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
2. Grand Theft Auto V
3. World of Warcraft: Battle for Azeroth
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. LEGO The Incredibles
6. God of War
7. Call of Duty: WWII
8. Super Mario Odyssey
9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
10. Madden NFL 19

A 40 legjobban fogyó játékok listáját ezen a linken találjátok. Ti melyiket vettétek meg ezek közül a közelmúltban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)