Hirdetés

Alig változott a múltheti játékeladási toplista az előzőhöz képest

|

A britek még mindig úgy viszik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-t, mint a FIFA-t szokás, és a GTA V is jobban teljesített, mint egy héttel korábban. A Hello Neigbor viszont nem jutott a top 10-ig.

Hirdetés

A pénteken megjelenő We Happy Few-ból talán fogy majd annyi a boltokban, hogy a Crash Bandicoot gyűjteménynek ne sikerüljön hetedszer is a heti toplista élére jutnia, de ebben sem vagyunk biztosak. Majd a jövőheti World of Warcraft: Battle for Azeroth hoz valami érdemi változást, azt PC-s játék mivolta ellenére biztosan viszik majd dobozosan is, nem csak digitálisan.

Hirdetés

Addig viszont ismét a Crash állt az élre, és megint a LEGO The Incredibles lett a második. Nem változtatott pozícióján a hatodik helyen álló Call of Duty: WWII, a kilencedik Jurassic World: Evolution és a tizedikre befutó Mario Tennis Aces sem, de pár helyet előre ugrott a Super Mario Odyssey, a Grand Theft Auto V, valamint a Mario Kart 8 Deluxe. A konzolokra a héten megjelent Hello Neighbor tizenhatodikként nyitott, a FIFA 18 pedig a 11-ről a 26-ra zuhant - mindenki a FIFA 19-re készül már.

Alább az Egyesült Királyság 10, itt pedig a 40 legjobban fogyó játéka:

1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
2. LEGO The Incredibles
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. The Crew 2
5. Grand Theft Auto V
6. Call of Duty: WWII
7. God of War
8. Super Mario Odyssey
9. Jurassic World: Evolution
10. Mario Tennis Aces

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)