Hirdetés

A Burnout Paradise Remastered mindent maga mögé utasított

|

A brit játékeladási toplista első helyén nyitott az újrakevert Burnout, és a második pozícióban is egy új játék szerepel.

Hirdetés

Ha ezek után az Electronic Arts nem ad zöld utat egy új Burnout játéknak, akkor tényleg nem értik, mire vágynak a játékosok. 

Hirdetés

Bár a Grand Theft Auto V és a FIFA 18 továbbra is kirobbanthatatlan a top 10-ből, a múlthéten sikerült felrázni a játékeladási listát. Az élen álló Burnout Paradise Remastered mögé a franchise legjobb startját produkáló Kirby Star Allies került be - az eddigi csúcsot a 2014-es Kirby Triple Deluxe és a 2016-os Kirby: Planet Robobot tartották, mindketten a 15. helyig jutottak megjelenéseik hetében. Nintendo-játékokból egyébként sincs hiány, egy-egy helyet ugrott előre a Mario Kart 8 Deluxe és a Super Mario Odyssey, valamint megtartotta tizedik pozícióját a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A múltheti első Grand Theft Auto V a negyedik pozícióba csúszott, a PlayerUnknown's Battlegrounds a hetedikre jött előre a nyolcadikról, a UFC 3 és a Fallout 4 pedig újra a legjobb 10 között állnak. Kíváncsian várjuk, hogy alakul március hátralévő két hete.

Top 10 itt, top 40 a UKIE oldalán.

1. Burnout Paradise Remastered
2. Kirby Star Allies
3. FIFA 18
4. Grand Theft Auto V
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Super Mario Odyssey
7. PlayerUnknown's Battlegrounds
8. EA Sports UFC 3
9. Fallout 4
10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)