Hirdetés

Idén még semmi nem jött, ami felrázta volna a játékeladásokat

|

A múlt héten megjelent Street Fighter V: Arcade Edition a top 40-be sem jutott be, a Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory viszont jól startolt.

Hirdetés

A tavaszi játékszezon még csak most fog majd beindulni, ahogy arról kora délután olvashattatok, így nem meglepő, hogy a top 3-ban a múlt héten is ugyanaz a három játék volt, amelyik előtte.

Hirdetés

A sorrend viszont változott, ugyanis a Call of Duty: WWII az első, a FIFA 18 a második helyre ugrott, a Grand Theft Auto V pedig visszaesett a harmadikra. Egy helyet javított a Mario Kart 8 Deluxe, hármat a The Legend of Zelda: Breath of The Wild, és kettőt a Super Mario Odyssey, úgyhogy a Switch-tulajok láthatóan még nincsenek túl minden exkluzív játékon. A top 10-ben újonc az új Digimon Story. Top 10 itt, top 40 ott.

1. Call of Duty: WWII
2. FIFA 18
3. Grand Theft Auto V
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
6. PlayerUnknown's Battlegrounds
7. Assassin's Creed: Origins
8. Super Mario Odyssey
9. Star Wars Battlefront II
10. Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory

Ti mit vettetek a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)