Hirdetés

A briteket is utolérte a Pokémon-láz

|

Befutottak a múlt hét brit játékeladási statisztikái is, ami alapján a legtöbben az új Pokémon-epizódokat választották a szigetországban.

Hirdetés

A néhány kifejezetten lesújtó adatot hozó rajt ellenére a megjelenéstől egészen a múlt hétig a Call of Duty: Infinite Warfare vezette a GFK Chart-Track heti játékeladási toplistáit az Egyesült Királyságban, de ezúttal más játék került ki győztesen.

Összességében a legtöbben a két új Pokémon játék kiváló rajtjához járultak hozzá, ám mivel a lista készítői két külön játékként kezelték a Sunt és a Moont, egyenként csupán a harmadik és negyedik helyet foglalják el a 3DS-es címek. A lista legelején a britek fociszeretete nyilvánult meg a FIFA 17 első helyével, de jó pozíciókat foglaltak el azok a játékok is, amiket konzolcsomagok részeként szerezhettek meg az ottani vásárlók. Így tűnik fel például az Uncharted 4 a nyolcadikként, a Driveclub huszadikként, vagy éppen a Ratchet & Clank huszonötödikként. A top 10 pedig így alakult:

1. FIFA 17
2. Call of Duty: Infinite Warfare
3. Pokemon Sun
4. Pokemon Moon
5. Battlefield 1
6. Watch Dogs 2
7. Forza Horizon 3
8. Uncharted 4: A Thief's End
9. Grand Theft Auto V
10. Gears of War 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)