Hirdetés

Négy új játék került a brit játékeladási toplista élére

|

Elég jó volt az elmúlt hét játékeladások szempontjából - a Sea of Thievest dobozosan is kapkodták.

Hirdetés

Azt gondolná az ember, hogy ha már adott az Xbox Game Pass lehetősége, sokan inkább azzal élnek és hagyják a teljes árú, dobozos termékek megvásárlását, de a britek erre rácáfoltak.

Hirdetés

Az elmúlt héten több fontos játék is megjelent, és mind képes volt az élmezőnybe jutni. Az első helyre a Sea of Thieves került, melyet az EA-féle A Way Out követ; ez utóbbi azért is érdkees, mert bár csak kooperatívan játszható, elég egy példányt megvásárolni ahhoz, hogy ketten élvezhessék akár lokálisan, akár online. Vajon mi lenne, ha a kiadó nem lett volna ilyen engedékeny?

A harmadik pozíciót a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom szerezte meg, aminek első része is a vártnál nagyobb sikert aratott. A negyedikre az újrakevert Assassin's Creed Rogue ért fel, úgyhogy láthatóan megérte ezzel is foglalkozni. 

A top 10-ben csak az EA Sports UFC 3 tudta megtartani nyolcadik helyét, minden más lejjebb került. A FIFA 15 kettő, a Burnout Paradise Remastered öt, a GTA V három, a Mario Kart 8 Deluxe négy, a Super Mario Odyssey pedig szintén négy helyet rontott. 

Érdekes még, hogy a Detective Pikachu csak a 23. pozícióban tudott nyitni, az Attack on Titan 2 pedig a 17. helyen.

Top 10 itt, top 40 itt:

1. Sea of Thieves
2. A Way Out 
3. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
4. Assassin's Creed Rogue Remastered
5. FIFA 18
6. Burnout Paradise Remastered
7. Grand Theft Auto V
8. EA Sports UFC 3
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Super Mario Odyssey

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)