Hirdetés

A briteknél jól nyitott a Star Wars Battlefront II, de a Call of Duty: WWII-t nem nyomta le

|

Már harmadik hete tartja listavezető helyét a Call of Duty: WWII, viszont a top 10-et most rendesen megkavarták az új megjelenések.

Hirdetés

Eltelt az idei őszi szezon utolsó igazán izgalmas hete, most az lesz még érdekes, hogy a black friday-es akciók hogyan mozgósítják az embereket, milyen játékokra csapnak le vadul. Ez a jövő héten fog kiderülni.

Hirdetés

Most nézzük, hogyan alakult az év 46. hete az Egyesült Királyságban. A Call of Duty: WWII megrengethetetlenül tartja első pozícióját, mely után másodikként az újonc Star Wars Battlefront II ért be, egy pozícióval lejjebb tolva a FIFA 18-at. A negyedik és ötödik helyen szintén két új játék, a Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon található meg, míg mögöttük közvetlenül a múlt héten harmadik helyet szerző Assassin's Creed Origins áll. A hetedik a konzolon most debütált The Sims 4 lett, a nyolcadik az L. A. Noire Remastered, a kilencedik a három pozíciót rontó Super Mario Odyssey, a tizedik pedig a LEGO Marvel Super Heroes 2. A Need for Speed Payback hamar lecserélte negyedik helyét a tizenegyedikre.

Szokás szerint alább a top 10, itt meg a top 40.

1. Call of Duty WWII
2. Star Wars Battlefront II
3. FIFA 18
4. Pokémon Ultra Sun
5. Pokémon Ultra Moon
6. Assassin's Creed: Origins
7. The Sims 4
8. L. A. Noire Remastered
9. Super Mario Odyssey
10. LEGO Marvel Super Heroes 2

A magyar eladásokról itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)