Hirdetés

Lara Croft nem nyomta le a Pókembert

|

A Shadow of the Tomb Raidernek nem sikerült megjelenése hetében elvenni az első helyet a második hete listavezető Spider-Mantől a brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Kétszer olyan jól startolt, mint a God of War, lenyomta a multiplatform Far Cry 5-öt, és Japánban úgy viszik, hogy már alig kapható dobozosan: a Spider-Man minden jel szerint hatalmas siker. 

Hirdetés

Ezt támasztja alá a múltheti eladási lista is, melyen az első helyen szerepel a PS4-exkluzív Spider-Man, és csak a másodikon a frissen debültált, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelent Shadow of the Tomb Raider. A harmadik a szintén vadonatúj NBA 2K19 lett. Érdemes még megemlíteni a The Elder Scrolls Online nagy ugrását a huszonhetedikről a nyolcadik helyre, a Dishonored: Death of the Outsiderét a negyvenedikről a tizenhatodikra, illetve a Destiny 2: Forsaken zuhanását a nyolcadikról a huszonhatodikra, a PES 2019-ét pedig a hatodikról a tizenkilencedikre.

Alább a top 10, itt a top 40:

1. Marvel's Spider-Man
2. Shadow of the Tomb Raider
3. NBA 2K19
4. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Grand Theft Auto V
7. F1 2018
8. The Elder Scrolls Online
9. LEGO The Incredibles
10. Super Mario Odyssey

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)