Hirdetés

Brutális rekordot tudhat maga mögött az Avatar

|

Egészen elképesztő bevételig jutott el James Cameron 2009-es filmje.

Hirdetés

James Cameron 2009-es filmje, ami egy világnak tanította meg a 3D-s szemüvegek használatát, nemrég újra a mozikba került. Igen, az első Avatarról van szó, amit a folytatás, vagyis az Avatar: A víz útja idén decemberre tervezett bemutatója előtt még egyszer megmérettettek a vetítőtermekben. A jelek szerint pedig pénzügyi szempontból ez remek döntésnek bizonyult.

Megérkeztek ugyanis a legfrissebb bevételi jelentések, ezekből pedig az derült ki, hogy több mint 12 évvel az eredeti premierje után az első Avatar immár a 2,9 milliárd dolláros bevételi álomhatárt is át tudta lépni, ezzel még inkább bebiztosította első helyét az örökös ranglistán.

Hirdetés

Az első Avatar egészen pontosan 2,906 milliárd dollárnál jár, alaposan megelőzve a "csak" 2,797 milliárd dollárt termelt Bosszúállók: Végjátékot, és a képzeletbeli dobogó harmadik fogán álló, 2,201 milliárdos bevétellel büszkélkedő Titancot. 

Ezek az egész világot lefedő bevételi mutatók, de ha csak az Egyesült Államot vesszük figyelembe, az Avatar bizony lecsúszik még mindig a dobogóról. Az USA-ban ugyanis 779 millió dollárnál jár a film, amit 814 millióval a Pókember: Nincs hazaút, 858 millióval a Bosszúállók: Végjáték és 936 millióval a Star Wars: Az ébredő Erő is megelőz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kíváncsian várjuk, mire lesz majd képes az Avatar: A víz útja, ami 2022. december 15-én fog megérkezni a hazai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)