Hirdetés

Bukta a Netflix a Sony filmeket, más platformra érkezik hazánkban az új Pókember és az Uncharted is

|

Exkluzív megállapodást kötött Kelet-Közép Európa tekintetében a Sony Pictures és az HBO Max.

Hirdetés

Fontos változás lép életbe hamarosan a régiónkban, a Sony Pictures Television és a WarnerMedia Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti ugyanis partneri együttműködését. Ez a gyakorlatban nem kevesebbet jelent, mint hogy a Warner új streamingplatformjára, a hazánkban márciusban induló HBO Maxre költöznek a régebbi Sony filmek, valamint a legújabb megjelenések is.

Itt lesz tehát elérhető majd a Venom 2. - Vérontó, a Szellemirtók - Az örökség, az Uncharted, a Morbius és a Pókember: Nincs hazaút is.

Hirdetés

Magyarországon eddig a Sony filmjei is a Netflixen debütáltak, de a jövően ez megváltozik. Hasonló a helyzet az egész régióban, Lengyelországra, Csehországra, Szlovákiára, Romániára és az adriai régióra is érvényes a most megkötött megállapodás. 

A Sony repertoárjának régebbi címei is költöznek, átkerül az HBO Maxre többek között a Karácsonyi meglepi, A törött szívek múzeuma, a Monster Hunter - Szörnybirodalom, Az apa, a Hotel Transylvania sorozat, a Nyúl Péter, a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő, a Pókember: Hazatérés, a Pókember: Irány a Pókverzum!, A csodálatos Pókember 1 és, valamint a Jumanji - Vár a dzsungel is.

Az HBO Max március 8-án váltja le az HBO GO-t a régióban, így Magyarországon is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)