Hirdetés

A Bungie elvált az Activisiontől, vitte a Destiny franchise-t

|

A játékosok számára ez még nem egy látványos változás, de innentől már teljesen a Bungie irányít.

Hirdetés

A Bungie-hoz került a Destiny játékok kiadási joga, ami azt jelenti, hogy a két cég a továbbiakban egymástól függetlenül üzemel. Ez főleg annak köszönhető, hogy a Bungie és az Activision között 2010-ben megkötött 10 éves szerződés a végét járja.

Hirdetés

A szétválás folyamata már elkezdődött, de a játékosok jó eséllyel nem fognak ebből semmit érzékelni, maximum fellélegezhetnek, hogy talán a Destiny 3 már tényleg jó lehet végre. A Bungie valószínűleg ugyanúgy folytatja a Destiny 2 tartalmak csepegtetését, ahogy azt elkezdte a Forsaken megjelenése után. A Blizzard is bejelentette, hogy a játék marad a Battle.net keretrendszerében, így ezzel kapcsolatosan sem lesz változás.

A stúdió valószínűleg rendben lesz a kiadó nélkül. Sok évvel ezelőtt még szükségük volt a támogatásra, amikor el akarták indítani az első, "nem Halo" projektjüket, de a Destiny sorozat sikere segített nekik lábra állni. Az sem elhanyagolható tény, hogy a tavaly kaptak egy 100 millió dolláros belövést a NetEase-től egy "nem Destiny" projektre. Alig várjuk, hogy láthassuk mit kezdenek vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)