Hirdetés

ASUS RoG akciókkal lehet ingyen bezsákolni az új Call of Duty játékot

|

Aki épp most készül új perifériát, gépet venni vagy a meglévőt újítani, az a friss Call of Dutyval lesz gazdagabb - és ennél még többről is szól az Activision és az ASUS együttműködése.

Hirdetés

Az Activision szeretné bebizonyítani, hogy elkötelezett a PC-sek iránt, és igyekszik garantálni, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 a lehető legjobban fusson. Persze ez a sorozathoz tartozó játékok PC-s részeit évek óta szennyező csalókkal szemben nem segít, de kezdetnek elég, ha a teljesítménnyel nincs probléma.

Hirdetés

Az ASUS Republic of Gamers cuccokkal rendelkezőknek egy kicsit jobb lesz. Egyrészt aki bizonyos termékeket  (egyes videokártyákat, laptopokat, asztali gépeket, monitorokat, routereket vagy alaplapot Intel processzorral) szeptember 10. és október 12. között vásárol meg, a játék digitális Standard Editionjét (alapváltozatát) kapja ajándékba, másrészt beállíthatjuk majd, hogy az AURA Sync-et támogató cuccok a játék eseményeihez illően villogjanak.

További részletek, mint a résztvevő termékek és hazai viszonteladók listája, itt találhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)