Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 eladási számainak nem ártott a kampány hiánya

|

A piacot nem nagyon zavarja, hogy ezúttal klasszikus egyjátékos tartalom nélkül jelent meg a játék. Így is viszik, mint a cukrot.

Hirdetés

Az NPD Group még októberben jelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 akkora siker lett, hogy még a a Red Dead Redemption 2 sem tudta lekörözni az Egyesült Államokban. A csoport most kicsit jobban kibontotta dolgot.

Hirdetés

Az eredmény még a sokat látott céget is meglepte:

"A Call of Duty: Black Ops 4 megjelenési hónapjának dollárbeli eladási számai a nyolcadik legmagasabbak az NPD 1995-ös szolgálatba lépése óta. A Black Ops 4 azonnal az év legkelendőbb címe lett, és a második legmagasabb eladást produkálta a 12 hónapos periódusban, szorosan a Call of Duty: WWII mögött."

Mat Piscatella, az NPD tagja egy tweettel is ráerősített, mondván, hogy az egyjátékos tartalom hiánya a legkevésbé sem befolyásolta az eredményeket.

A hivatalos, konkrét számokat még nem tudjuk, de ezek szerint nem volt akkora probléma a kampány hiánya, mint amekkorának azt sokan beállították. Az utóbbi jó pár évben megfigyelhető egyébként, hogy mindig az aktuális Call of Duty lesz a legjobban fogyó videojáték az Egyesült Államokban, egyedül 2013 volt eddig a kivétel, amikor a GTA V zsebelte be ezt a címet. Sokan reménykedtek, hogy a Red Dead Redemption 2-nek újra sikerül ez a bravúr, de a jelek szerint az amerikaiak még mindig jobban szeretnek futurisztikus katonaként lövöldözni, mint a vadnyugaton lovagolni. 

Ti hogy érzitek, egyjátékos kampány nélkül is megállja a helyét az új CoD?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)