Hirdetés

Dokumentumfilm készül a Call of Duty szériáról

|

Hamarosan egy mindenre kiterjedő dokumentumfilmből ismerhetjük meg a COD sorozat sikerét, titkát, felemelkedését és hanyatlását.

Hirdetés

A Devolver Digital már felrakott egy pár filmet a Steamre is, de hamarosan előjönnek valami olyasmivel, ami után mind a 10 ujjunkat megnyaljuk majd. Ez lesz a CoDumentary (tényleg ez a neve, nem én találtam ki), ami egy dokumentumfilm lesz - a CoD-ról.

Az anyag 93 perces, és összefoglalja majd a Call of Duty széria felemelkedését az első résztől a legutóbbiig. A film szeptember 19-étől lesz elérhető a Steamen vagy az Amazonon.

A sikertörténet feldolgozásáért egy angol filmkészítő, Jonathan Beales felel, aki kiderítette, hogyan lett az egyszerű, háborús lövöldéből az a kasszasiker, aminek ma ismerjük. A sorozat 2003-as gyökeréig megyünk majd vissza, amikor még javában dőltek a második világháborús játékok. Aztán pár évvel később a CoD megtörte a trendet, és kiadta a Modern Warfare-t, amivel igazán berobbant.

Történelmi dokumentumfilmeket is használ, és kikérdezi a játék készítőit, a CoD közösség nagyjait, e-sportolókat és e-sport-közeli személyeket, és mindenkit, aki csak számíthat az FPS-csoda történetében. Akár szereted a játékot, akár nem, érdemes lehet megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)