Hirdetés

A legtöbben lövöldözéssel és focizással töltik majd a karácsonyt

|

A Brit eladások szerint a Call of Duty: Modern Warfare és a Fifa 20 teljesített a legjobban, viszont sokan vándorolnak a messzi-messzi galaxisba is a karácsonyi szünetben.

Hirdetés

A karácsonyt megelőző pár hét mindig fontos az eladások szempontjából, hiszen sokan szerelkeznek fel néhány játékkal, hogy legyen mivel elütni az időt két bejglizés között. A múltheti adatok alapján úgy néz ki, hogy a legtöbben a Call of Duty sorozat újraélesztett Modern Warfare kalandjára kíváncsiak, ami nem is csoda, hiszen az egyik legjobban sikerült részről beszélünk hosszú évek óta. 

Hirdetés

A CoD mellett a FIFA széria teljesít általában remekül a karácsonyi dömpingben, ez ezúttal sem történt másképp, ugyanis a második helyezett a FIFA 20 lett. Az EA nem kell szomorkodjon, hiszen a dobogó harmadik fokát is ők zsebelhették be, hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order rengeteg ember érdeklődését keltette fel. 

Persze a Nintendo szintén elég dominánsan képviselteti magát a listán, mivel négy helyet is elvittek: negyedik helyen a Mario Kart 8: Deluxe áll, ötödiken a Luigi's Mansion 3, hatodikon pedig a Pokémon Sword, míg a nyolcadik helyre a Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games került. A teljes listát alább tekinthetitek meg:

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. FIFA 20
  3. Star Wars Jedi: Fallen Order
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Luigi's Mansion 3
  6. Pokémon Sword
  7. Just Dance 2020
  8. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games
  9. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  10. Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Nálatok mi pörög majd az ünnepek alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)