Hirdetés

Call of Duty: Mobile - négy nap alatt 35 milliószor töltötték le

|

És Kínában, ahol valószínűleg legalább 16 millióan lennének rá kíváncsiak, még meg sem jelent.

Hirdetés

Az Activision a Tencent segítségével alkotta meg a Call of Duty: Mobile-t, mely a franchise PvP többjátékos élményét és battle royale módját ültette át mobilokra. A fejlesztők a PUBG Mobile-lal már elég tapasztalatot szereztek ezen a területen, magabiztosan indították el ezt is.

Hirdetés

Borítékolható volt, hogy sokan lesznek rá kíváncsiak, mivel a CoD-ok minden évben vezetik az eladási listákat, ez meg ráadásul free-to-play, és már csak kíváncsiságból is sokan megnézik, milyen egy kompetitív FPS-t okostelefonokon vagy táblagépeken játszani. A megjelenését követő négy napban (október 1. és 4. között) több mint 35 millióan töltötték le, és valószínűleg a hétvégén még többen csatlakoztak, úgyhogy az Activision bátran állíthatta, hogy nem volt még olyan mobilos FPS vagy TPS, amit ilyen rövid idő alatt ilyen sokan szereztek be az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból. Érdemes hozzátenni, hogy a Fortnite Androidra csak közvetlenül a hivatalos oldalról tölthető le, a Play-ből nem, úgyhogy a megfogalmazás magában hordoz egy ilyen kiskaput, de akkor is szép eredmény. Aztán ki tudja, meddig jut el, ha a kínai illetékesek is zöld utat adnak neki...

Ti próbáltátok már? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)