Hirdetés

Call of Duty Mobile - ez a legjobban nyitó mobilos cím

|

Vannak tényezők, amik maszatolják kicsit ezt az eredményt, de ettől függetlenül nagyon szép számokat hozott az első héten.

Hirdetés

A Call of Duty Mobile egy brutális héten van túl, és már most többen töltötték le, mint bármi mást a mobiljátékok történelmében- legalábbis a Sensor Tower adatai szerint. A játék már a 100 millión is túl van.

Hirdetés

Ez magasan a többi mobilos cím felé emeli a Call of Duty Mobile-t. Itt azért fontos megjegyezni azt is, hogy a PUBG Mobile ugyan csak 28 milliós letöltési számmal büszkélkedhetett az első héten, az szépen, régiónként külön-külön jelent meg több hét alatt. A Fortnite-ot az első héten 22,5 millióan töltötték le, de az először csak iOS-en volt elérhető, és Androidra sem a Play Áruházból.

Fontos hozzátenni, hogy a 100 milliós szám úgy jött össze, hogy Kínában még meg sem jelent a játék. Egyébként az eddigi letöltési számoknak az 55,7 százalékáért feleltek iOS-es felhasználók.

Ti kipróbáltátok már a CoD Mobile-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)