Hirdetés

A Call of Duty: Mobile lett a világ második leggyorsabban fogyó mobiljátéka

|

A PUBG Mobile-t és a Fortnite-ot is lenyomta.

Hirdetés

A TiMi Studios és a Tencent Games közreműködésével készült Call of Duty: Mobile meglehetősen szép nyitóhónapot tudhatott maga mögött, és akkor még elég finoman fogalmaztam. Megjelenésének hónapjában ugyanis összesen 148 millióan töltötték le a játékot. 

Hirdetés

Ezzel az impozáns számmal sikerült a Call of Duty: Mobile-nak olyan sikercímeket is maga mögé utasítania a platformon, mint a PUBG Mobile vagy a Fortnite - ezeket 60,7, illetve 35 millióan töltötték le megjelenésükkor. Mindössze egyetlen mobiljáték volt, aminek a rekordját nem sikerült beállítania a Call of Duty: Mobile-nak: a Pokémon GO bizony legyőzhetetlennek bizonyult. Egyébként a legtöbben, 23,6 millióan az Egyesült Államokból próbálták ki a játékot, őket pedig India követte, mintegy 16,2 millió játékossal. 

A bevételekről is kiderült pár izgalmas adat (a játék ugyebár ingyenesen letölthető, de természetesen nem hiányoznak belőle a mikrotranzakciók): a Call of Duty: Mobile összesen 53,9 millió dollárt szedett össze egy hónap alatt, legjobban pedig október 5-én futott a játék, akkor 3,1 millió volt a napi bevétel. Az amerikaiak költötték a legtöbbet (22,8 millió dollárt), mögöttük pedig a japánok szerették leginkább kinyitni a tárcájukat (ők 7 millió dollárt költöttek el).

Ti próbáltátok már a Call of Duty: Mobile-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)