Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - letarolta a brit eladási listákat

|

Már senkit nem lep meg, hogy a Modern Warfare egy újabb listában került az első helyre.

Hirdetés

Az Egyesül Királyság összesített, októberi, dobozos játékeladási listájának csúcsán a Call of Duty: Modern Warfare ül, ami nem meglepő, tekintettel a játék elképesztő eladási számaira. Az angol boltokban a legtöbben a PS4-es verziót markolták fel (62%), míg a kisebbség (38%) az Xbox One kiadást választotta. PC-re nem volt dobozos változat elérhető.

Hirdetés

A második helyre még befért a FIFA 20, amit alig néhány ezer példány választ el az első helyezéstől. A harmadik a Ghost Recon Breakpoint, amiből még a tekintélyes dobogós helye ellenére is 74 százalékkal kevesebb fogyott, mint a Wildlandsből annak első hónapjában (és az olyan címekkel versenyzett, mint a Horizon Zero Dawn, és a Breath of the Wild). Ez lett a top 10-es lista, a Minecraft switches változatának szereplése is szép.

1. Call of Duty: Modern Warfare (Activision)
2. FIFA 20 (EA)
3. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (Ubisoft)
4. Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)
5. WWE 2K20 (2K)
6. Borderlands 3 (2K)
7. The Legend of Zelda: Link's Awakening (Nintendo)
8. The Outer Worlds (Private Division)
9. Gears 5 (Microsoft)
10. Minecraft Switch (Nintendo)

Ti melyiket szereztétek be a fenti listából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)