Hirdetés

Még dobozosan is jobban kezdett a Call of Duty: Modern Warfare, mint a Black Ops 4

|

Természetesen egy hellyel hátrébb dobta a FIFA 20-at. A brit játékeladási lista első 5 helyéből 4-en valamilyen újdonság áll.

Hirdetés

Az Infinity Ward látszólag eléggé ráérzett arra, hogy mire van szüksége a Call of Duty sorozatnak. Nem kizárt, hogy idővel 20 millió is elpattan majd a Modern Warfare-ből, de már az erős kezdésnek is örülhet az Activision.

Hirdetés

A játékból megjelenése hétvégéjén dobozosan 39%-kal több fogyott az Egyesült Királyságban, mint a Black Ops 4-ből, ami az egyre erősödő digitális áttérés miatt külön jó hír. A vásárlók 62%-a választotta a PS4-es változatot, és 38% az Xbox One-osat. A második helyre csúszó FIFA 20 után a harmadik pozícióban a WWE 2K20 áll, ami tragikusan rossz lett, de ez nem akadályozta meg az erős startot - igaz, elődjéhez képest 31%-kal kevesebben vették meg dobozosan. A The Outer Worlds lett a negyedik, ami talán csak azért nem kezdett magasabban, mert a PC-sek és Xbox One-osok számára a megjelenés napjától olcsón elérhető az Xbox Game Pass előfizetéssel, illetve rátolták a CoD-ra; az ünnepi szezon segíthet még neki. Az ötödik helyet a MediEvil remake-je tudhatja magáénak. Érdekes még, hogy a Nintendo új, fitneszes kalandjátéka, a Ring Fit Adventure bár négy helyet zuhant, eladásai nőttek a múlt héthez képest, és kevés játéknál látni, hogy jobban fogy, mint megjelenése hetében.

Íme a top 10:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. FIFA 20
3. WWE 2K20
4. The Outer Worlds
5. MediEvil
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Ring Fit Adventure
8. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
9. Plants vs. Zombies: Battle for Neigborville
10. Minecraft (Switch Edition)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)