Hirdetés

Valószínű, hogy semmiből nem fogy majd annyi idén, mint a Call of Duty: Modern Warfare-ből

|

Tavaly a Red Dead Redemption 2 meg tudta szorongatni a Black Ops 4-et, idén viszont nem lesz már olyan játék, ami hasonló érdeklődésre tarthat számot az USA-ban.

Hirdetés

Minden évben az Electronic Arts és az Activision keres a legjobban a játékeladásokkal (a mikrotranzakciós bevételek témaköre más lapra tartozik), hiszen a FIFA és a CoD mindig a top 3-ban végeznek az év végi összesítéseknél. 

Hirdetés

Ráadásul a Call of Duty: Modern Warfare jónak tűnik (és játszani is jó vele, mint azt az épp zajló nyílt béta alatt megtapasztalhatjuk), visszahúzhat olyanokat is, akik évekkel ezelőtt elhagyták a szériát. Az NPD Group elemzője, Mat Piscatella úgy látja, idén ez fog az élre kerülni - legalábbis az Egyesült Államokban, ahol az NBA 2K20, a Madden NFL 20, a Borderlands 3 és a Mortal Kombat 11 követheti. Ott annyira nem megy a FIFA, mint Európában, nálunk viszont biztos, hogy kiváltja a Madden NFL-t. Piscatella egyébként a Star Wars Jedi: Fallen Ordert várja hatodiknak, a Breakpointot hetediknek, a Kingdom Hearts III, a Tom Clancy's The Division 2 és a Pokémon Sword (csak dobozos eladásokat nézve) pedig a top 10 utolsó három helyére futhatnak be. A Nintendónak megint jó éve lesz, az exkluzívok és a Switch Lite megjelenítése segíthet boldoggá tenni a részvényeseket.

Szerintetek mi okozhat még meglepetést? Van esetleg olyan játék, amiről úgy gondoljátok, az európai top 10-ben kell lennie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)