Hirdetés

A Modern Warfare a jelenlegi konzolgeneráció legtöbbet játszott Call of Duty epizódja

|

Nincs olyan adat, amiben ne teljesítene lenyűgözően az Infinity Ward legújabb lövöldéje.

Hirdetés

A megjelenést követő 50 napos időszakot nézve a Call of Duty: Modern Warfare lett az Xbox One és PlayStation 4 generáció legtöbbet játszott Call of Duty játéka. Az Acitivion jelentése szerint az elmúlt 6 évben egyik rész sem közelítette meg az MW statisztikáit, még a kifejezetten jól sikerült Black Ops 4 sem, dacára a battle royale mód népszerűségének.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare játékosok világszerte napi 10 millió órát ölnek bele a játékba, így nem csoda, hogy a Black Ops 4, a WW2, az Infinite Warfare, a Black Ops 3 és az Advanced Warfare mind-mind elhasaltak. Az Activision hozzátette, hogy a játék már több mint 1 milliárd dollár bevételt hozott, de további részleteket egyelőre nem közölt (októberben és novemberben is vezette az amerikai értékesítési toplistákat az NPD jelentése szerint). 

Kíváncsian várjuk, hogy mekkorát ugranak majd a számok, ha a régóta pletykált ingyenes battle royale verzió is befut. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)