Hirdetés

Eddig örülhetett a Modern Warfare első helyének

|

Megjött a Pokémon és a Star Wars Jedi: Fallen Order, az új Call of Duty pedig megérezte az új trónkövetelők erejét.

Hirdetés

Valószínűleg nem szomorú az Activision, hiszen már a megjelenés utáni napokban rekordokat döntött az idei CoD, és az Egyesült Államok legjobban fogyó játéka lett már most, a karácsonyi szezon előtt. A lendület azonban mostanra már alábbhagyott, így a Modern Warfare teret engedett az idei őszi szezon utolsó nagy játékainak. 

Hirdetés

A múltheti eladások alapján az első helyen most a Pokémon Sword áll, mely az év harmadik legjobb dobozos nyitását produkálta a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare után, párja, a Pokémon Shield pedig a harmadik helyet szerezte meg; a mindkettőt tartalmazó Dual Edition a hetedik lett. Ha összeadjuk a számokat, azt láthatjuk, hogy csak egy Pokémon játékpáros nyitott jobban ezelőtt: a 2016-os Sun és Moon, melyek a Pokémon Go-láz közepén jelentek meg 3DS-re - igaz, egy szerdai napon, így több idejük volt felfutni, mint a pénteken debütált Swordnek és Shieldnek.

A második helyre a Star Wars Jedi: Fallen Order fészkelte be magát, az év negyedik legerősebb dobozos indulásával. Igaz, hogy a Battlefront II-nél 33%-kal kevesebb fogyott belőle, mint abból annak 2017-es megjelenésekor, de így sem rossz ez az indulás, és valószínűleg digitálisan is szép számokat produkált. 66%-ban PS4-re vették, 34%-ban Xbox One-ra.

A Terminator Resistance csodák csodájára bekerült a top 40-be, de csak a 38. helyen. A Death Stranding a nyolcadik helyig zuhant a másodikról, a Need for Speed: Heat a 11. helyen, míg a Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games a 10. helyen áll. Íme a top 10:

1. Pokémon Sword
2. Star Wars Jedi: Fallen Order
3. Pokémon Shield
4. Call of Duty: Modern Warfare
5. FIFA 20
6. Luigi's Mansion 3
7. Pokémon Sword & Shield: Dual Edition
8. Death Stranding
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games 2020

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)