Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a Sony nem hajlandó forgalmazni Oroszországban

|

PC-n és Xbox One-on elérhető lesz a játék, de a PlayStation Store-ban kár lenne keresni. No Russian?

Hirdetés

A Modern Warfare sztorimódja kényes témákat fog boncolgatni, de ahhoz túl sok pénzt termel, hogy nyugodt szívvel betiltsák. Oroszországban sem a hatóságok döntöttek arról, hogy csak korlátozottan legyen elérhető, bár ennek okairól többet sajnos nem tudhatunk meg. 

Hirdetés

Az orosz Call of Duty Twitter-csatornán jelent meg egy üzenet, mely szerint a Sony Interactive Entertainment döntése miatt nem lesz elérhető a játék a PlayStation Store-ban. Említették - a fordítás alapján látszólag az iméntiektől függetlenül -, hogy a történetet nagy körültekintéssel alkották meg, de nem mondták ki konkrétan, hogy ez áll a döntés hátterében. PC-re és Xbox One-ra egyaránt megjelenik, valamint dobozosan PS4-re is, de mivel Oroszország eleve egy döntően PC-s piac, aránylag kevesen esnek el így az élménytől. A Sony nem fűzött kommentárt az esethez.

Most már tényleg kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire lesz súlyos a sztori. Ti milyen platformon fogjátok majd játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)