Hirdetés

Az Activision keményen rámegy azokra, akik a Modern Warfare battle royale módját kiszivárogtatták

|

A kiadó, amennyire lehet, igyekszik még titkolni a Call of Duty: Warzone-t, és jogi lépéseket is tesz ennek érdekében.

Hirdetés

Gyakorlatilag a béta óta szivárog, hogy a Call of Duty: Modern Warfare-be battle royale mód fog kerülni, és az Infinity Ward a második szezon indulását követően elkezdte tease-elgetni. A menüben már ott a "Classified" menüpont, az intróban felfedezhetőek a battle royale sajátosságai, így egészen biztosak lehetünk abban, hogy a móka heteken belül kezdetét veszi.

Hirdetés

Az Activisionnek most viszont elege lett a szivárogtatásokból, és redditezőket támad. A TorrentFreak beszámolója alapján a kiadó kikérte egy Assyrian2410 nevű felhasználó adatait a Reddittől, aki azt állította, online talált egy képet, melyen a mód logója látható. A kép és a profil is eltűnt azóta, valamint Twitteren is sorra rejtik el a képernyőfotót tartalmazó posztokat a jogtulajdonos kérésére.

Sokan vitatják ennek az egésznek a szükségességét, úgy gondolják, több kárt okoz magának az Activision így, mintha nem cenzúrázgatna.

A Warzone, ha igazak a pletykák és nem lesz változás a tervben, március 10-én jelenhet meg, mind önálló, free-to-play játékként, mind a Modern Warfare részeként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)